Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، تعدادی از ساکنان منطقه کوی زنبق مهرشهر اظهار کردند: فاضلاب های روان که در این منطقه وجود دارد محلی شده است برای تجمع حشرات موذی که بوی نا مناسب و تعفن آن هم چشم و دماغ مردم منطقه و رهگذران بسیاری را می آزارد.

 مردم منطقه  خواستار رفع این مشکل از سوی مسوولان امر هستند و گفته اند که چند سالی است که بطور مدام این موضوع را گوشزد می کنیم اما کسی به فکر مردم این منطقه نیست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی راستبد یکی از ساکنان این منطقه می گوید: هر شب در این منطقه به ویژه در ساعاتی معین و در برخی مواقع صبح ها بوی فاضلاب در تمام منطقه می پیچد.

او افزود: بوی نامطبوع فاضلاب بیش از ۲۰ سال است که مردم این منطقه را اذیت می کند و با توجه به نامه نگاری هایی که به مسوولان امر صورت گرفته، تا کنون هیچ اقدامی انجام نشده است .

راستبد اظهار داشت: وجود فاضلاب های روان در ضلع شمالی مجتمع مسکونی صدف واقع در سه را کیانمهر با بوی تعفن و مشکلات بهداشتی آن باعث شده تا زندگی در این منطقه بسیار زجر آور باشد.

وی همچنین در خصوص عدم پاسخگویی مسوولان امر به برخی از مکاتبه ها در این باره انتقاد کرد و این مهم را عدم توجه و تنزل جایگاه آنان دانست.

یکی دیگر از ساکنان این منطقه گفت : وجود بوی تعفن فاضلاب و انتقال میکروب‌ها، سلامت ما و فرزندانمان را در این منطقه تهدید می‌کند.

سعید خوشدل درباره بوی بد فاضلاب می گوید: بیشتر شب ها ازبوی نامطبوع نمی توانیم نفس بکشیم و حتی گاهی شدت بوی نامطبوع به حدی است که تنفس آن، موجب سوزش گلو می شود.

او افزود: این روزها شاهد وضعیت نامطلوب و بوی بد فاضلاب در این نقطه هستیم.

خوشدل گفت: بوی تعفن آزار دهنده شدید شب ها بیشتر می شود و شدت آن به اندازه ای است که حتی سرنشینان خودروهای سواری که پایین از کاخ مروارید می گذرند هم آن را استشمام می کنند.

او ضمن انتقاد از عملکرد شهرداری و آب و فاضلاب این منطقه برای بی توجه ای به این موضوع خواستار توجه جدی مدیریت شهری به این موضوع شد.

رضا پادیا نیز از ساکنان منطقه بلوار ارم کوی زنبق گفت: بوی تعفن فاضلاب در این منطقه زندگی را به کام شهروندان تلخ کرده است.

او افزود: شهروندان این منطقه تاسف می خورند که چنین مشکلاتی جلو چشم مسئولان منطقه است ولی به سادگی از آن می گذرند.

ساکنان مهرشهر کانال روباز سیاه جوب کرج را عامل آلودگی زیست محیطی منطقه می دانند و خواستاررسیدگی به این موضوع شدند.

مدیریت آبهای سطحی در کرج 

علی آرایی شهردار منطقه سه کرج دراین خصوص گفت: بحث مدیریت آب‌های سطحی و فاضلاب هایی که از مناطق فرادست به سمت پایین سرازیر می شود در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

او افزود: به تازگی قراردادی در حوزه معاونت عمرانی و سازمان عمران شهرداری کرج منعقد شده  که بر اساس آن قرار است ۱.۵ کیلومتر از نهر سیاه جوب  منطقه مهرشهر کرج  که فاقد پوشش است، سرپوشیده شود.

آرایی گفت : اکنون شهرداری منطقه سه کرج در تلاش است تا برای کاهش آثار زیست محیطی ، فاضلاب ها و آبهای سطحی منطقه مهر شهر و کوی زنبق را ساماندهی کند.

شهردار منطقه سه کرج افزود: البته بادهای غالب که از سمت حلقه دره (محل دفن زباله استان البرز ) می‌وزد بوی تعفن را در این منطقه پخش می‌کند.

طرح توسعه شبکه های فاضلاب در مهر شهرکرج 

رییس روابط عمومی شرکت آبفای البرز نیز با اشاره به اینکه احداث شبکه فاضلاب شهری از سال ۱۳۷۳ در کلانشهر کرج آغاز شده، گفت: تاکنون بخشی از این شبکه در محدوده منطقه مهرشهر اجرا شده که در حال توسعه است .

علیرضا لرستانی افزود :قطر لوله های فاضلاب شهری در منطقه ۱۶۰۰ میلی متر است که پسابها را تا حوالی حلقه دره (محل دفن زباله های البرز ) منتقل می کند.

اوگفت  :  مناطقی از کرج که فاضلاب شهری اجرا شده  تحت کنترل شرکت آبفای استان البرز قرار دارد اما  مشکل مناطقی از مهرشهر  به خاطر مسیر طبیعی نهر دلمبر که از منطقه باغستان به سمت قزلحصار سرازیر شده، می باشد.

لرستانی با اشاره به اینکه نهر دلمبر از محدوده قزلحصار به سیاه جوب نام گرفته، افزود : این رودخانه طبیعی و قدیمی بوده که در ادامه مسیر به رودخانه شور و سپس به رودخانه کرج متصل می شود.

رییس روابط عمومی شرکت آبفای البرز گفت : از محدوده قزلحصار ورود فاضلاب های شهری ، صنایع و غیره سبب شده تا بوی نا متبوعی از این مسیر متصاعد شود.

او افزود: از ابتدای اجرای طرح فاضلاب شهری تا کنون حدود ۸۰۰ کیلومتر از مناطق مختلف کلانشهر کرج تحت پوشش قرار گرفته که حدود ۲ هزارو ۵۰۰ کیلومتر دیگر شبکه توسعه شبکه نیاز است.

لرستانی گفت: تلاش ها براین است تا شبکه فاضلاب در تمام مناطق کرج از جمله کوی زنبق و مهرشهر اجرا و تکمیل شود تا شاهد مشکلات زیست محیطی در این کلانشهر نباشیم.

رییس روابط عمومی شرکت آبفای البرز افزود: طبق برنامه ریزی ، طرح های فاضلاب شهری به صورت منطقه به منطقه انجام می شود که امیدواریم بتوانیم مشکل ساکنان مهرشهر را در اسرع وقت برطرف کنیم .

منطقه مهرشهر کرج بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که فاضلاب نهر دلمبر و زندان قزلحصار سالهاست که ساکنان این منطقه را آزار می دهد که انتظار می رود دستگاه های اجرایی در کمترین زمان ممکن این مشکل زیست محیطی را مرتفع کنند.

منبع : ایرنا 

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبهای سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز

طی مراسمی دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلان شهر شیراز و منطقه قره پیری انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط سازمان مدیریت جهاد کشاورزی استان فارس، صبح امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز و منطقه قره پیری در سطح حدود ۹۰ هکتار با به‌کارگیری ادوات مکانیزه سبک و سنگین صورت گرفت.

عملیات امحاء این مزارع آلوده با عنایت به نظر شبکه بهداشت و درمان به جهت آلودگی و با دستور مقام قضائی و همکاری دستگاه‌های متولی در قالب گشت هم‌پوشان اجرایی شده است.

این عملیات با حضور محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و آرش طاهری معاون فنی و اجرایی و فرهاد اتحاد نژاد رئیس مرکز جهاد کشاورزی حومه شیراز به جهت نظارت کامل بر حسن اجرای کار انجام شد.

به گزارش ایمنا، اولین مرحله از عملیات امحا مزارع مذکور در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان‌شهر شیراز در روز سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت صورت گرفت که در این اقدام محصولات کشاورزی بیش از ۱۰ قطعه از مزارع امحا شد.

کد خبر 751164

دیگر خبرها

  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها
  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک/ حماس: دستور تخلیه رفح تحولی خطرناک است
  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • آغاز کوچاندن ساکنان شرق رفح از سوی رژیم صهیونیستی + فیلم
  • توجیه وزیرجنگ اسرائیل برای حمله به رفح در گفتگو با همتای آمریکایی
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همتای آمریکایی را در مورد حمله به رفح توجیه کرد
  • جنایت زندان دوله‌تو + تصاویر | خود مشاهده کردم که آنان را جلوی کاروان‌های عروسی سر می‌بریدند...
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است